У процессі переробки сої ми маємо змогу отримати:
Соєвий екструдер нейтралізує антипітательні речовини, знижуючи рівень їх активності до 0,2 од рН, дозволяючи зробити високоякісуі соєву продукцію. Продукти, отримані за технологією екструдування, мають найкращу енергетичну складову і засвоюваність.
Соя, очищена в сепараторі від сміття подається в бункер екструдера.
Якщо перед нами стоїть мета в отриманні полножирной сої, то в технологічній лінії не використовують прес. З екструдера соя надходить до охолоджувача і на зберігання. Єкструдована повножирна соя використовуеться безпосередньо для годівлі тварин.
Якщо нам потрібно отримати олію, то після екструдера полножирная екструдована соя потрапляє в форпресс.
При передачі сировини в прес для екструдату сої втрачає частину вологи, яка видаляється системою вентиляції. Жмих, що виходить з маслопресса, подається в дробарку. Подробленный жмих надходить в экспеллер, а потім в охолоджувач і на зберігання. Отримана сировина йде в рецептуру для виробництва кормів.Масло після форпресса і экспеллера проходить через вібросито на маслофильтр, де відбувається фільтрація від масла.
Лінія переробки сої формується відповідно до умов замовника і його вимог до кінцевого продукту.
Досвід наших замовників говорить про те, що застосування технологій екструзії на заводі з переробки сої суттєво розширює можливості використання сої в якості високопротеїнової корму.Наведена нижче лінія по переробці сої є базовою. В залежності від умов замовника і його вимог до кінцевого продукту формуємо потрібну конфігурацію.
Процентний вміст масла в жмиху регулюється в залежності від його подальшої мети використання.
Обладнання для переробки сої дозволяє працювати з бобами сої, ріпаку, соняшнику та інших олійних культур.
Компанія Oliepres надає допомогу в передпроектних і проектних роботах, шеф-монтажу, монтажу, пусконалагоджувальних роботах, навчанні персоналу і висновоку на виробничу потужність.
Компанія Oliepres 2014 - 2021.